Intrebari frecvente

Raspunsul la cele mai frecvente intrebari

Calitatea de abonat iți permite accesul la o gama completa de informații si servicii cu ajutorul cărora:

  • poți comanda orice produs doar printr-un singur click, fără a mai fi necesar sa completezi mereu toate datele tale personale;
  • poți urmări starea comenzii tale, fără a mai fi nevoit sa suni la Departamentul de Relații cu Clienții din cadrul firmei noastre, economisind astfel timp si bani;
  • poți primi informații personalizate in funcție de listele tale de lectura si de cumpărături de pe www.sofia-gifts.ro;

In bara din partea de sus a site-ului nostru pe butonul „Înregistrare” si completezi câmpurile cu numele, prenumele, adresa ta de e-mail si alege-ti o parola pentru noul cont. Apoi apeși butonul „Înregistrare” si in scurt timp vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail pe care ai utilizat-o la înregistrare.

Conform politicii de protejare a informațiilor, putem oferi terților anumite date generice conținute in formularul de înregistrare, dar nu informațiile personale de identificare, cu excepția cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de tine sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si procedurile judiciare.

Prin intermediul www.sofia-gifts.ro poți comanda online, cu plata ramburs ,  sau prin card bancar , produsele pe care le dorești. Astfel economisești timp si bani. Fiecare produs pe care dorești sa-l cumperi trebuie sa fie adăugat in coșul tău de cumpărături. In dreptul fiecărui produs exista un buton „Adaugă in cos” care iți va adaugă produsul selectat direct in coșul tău de cumpărături.

 

Coșul tău de cumpărături actualizat permanent va apărea mereu in bara de meniu din partea de sus a paginii. Acolo poți:

 

  • modifica cantitatea fiecărui produs comandat;
  • vizualiza costul produselor alese;

 

 

In clipa in care dorești sa finalizezi comanda, apasă butonul „Vezi cos”. Acest pas te va duce într-o fereastra in care vei completa datele personale, adresa de livrare, vei alege modalitatea de plata si de expediere a produselor. După completarea tuturor acestor informații, vei primi un e-mail de confirmare a comenzii. Odată completate, aceste date vor rămâne înregistrate in contul tău si nu va mai fi necesar sa le introduci din nou in cazul unei noi comenzi, decât daca dorești sa le schimbi (exemplu: o alta adresa de livrare).

In orice situație de returnare a produselor (colete deteriorate, produse greșit facturate/greșit livrate, produse cu defecte de fabricație), acestea trebuie sa fie in aceeași stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si împreuna cu toate documentele care l-au însoțit (factura, certificate de garanție etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte (cu excepția viciilor ascunse si exceptând defectele deja semnalate de client in corespondenta). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Inca intrebari? Nu ezita completeaza formularul:

Închideți meniul
×
×

Cart