Stimate vizitator,

S.C. CADOURI SOFIA S.R.L. consideră confidențialitatea datelor o componentă esențială în afaceri. Vă mulțumim că vizitați site-ul nostru. Când accesați site-ul www.dino-shop.ro, când ne contactați sau când apelați la serviciile noastre, ne încredințați informațiile dvs. Respectăm condidențialitatea partenerilor și clienților noștri, nu oferim unor terțe părți liste sau adrese de e-mail.

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (679/2016) ce intră în vigoare din 25 mai 2018 avem rugămintea să ne confirmați/reconfirmați acordul dumneavoastră referitor la colectarea și prelucrarea de către S.C. CADOURI SOFIA S.R.L.a datelor furnizate de dumneavoastră (nume persoana, denumire companie – acolo unde este cazul, adresă e-mail, telefon).

Scopul colectării și prelucrării datelor este acela de a vă informa prin e-mail/newsletter și / sau telefonic/ cu privire la noutați, oferte speciale, aspecte de interes din activitatea noastră care vă pot fi utile în calitate de partener și/sau de a vă contacta prin e-mail/telefon pentru actualizarea datelor colectate și prelucrate.

Prin urmare, vă rugăm să confirmați opțiunea de a rămâne în legătură cu noi și pe mai departe. Aveți dreptul să vă modificați acordul oricând.

[ninja_form id=2]

Datele colectate și prelucrate de către S.C. CADOURI SOFIA S.R.L. nu sunt / nu vor fi înstrăinate sau vândute către terți!

Drepturile dumneavoastră

În orice moment puteți solicita la adresa de e-mail marketing@dino-shop.ro accesul la datele prelucrate și rectificarea datelor prelucrate.

În orice moment puteți solicita la adresa de e-mail marketing@dino-shop.ro încetarea prelucrării datelor și ștergerea acestora. La încetarea prelucrării și ștergerea datelor vi se va remite în 72 ore o confirmare de încetare a prelucrării și de ștergere a datelor prelucrate.

În orice moment puteți solicita:

  • încetarea transmiterii comunicarilor prin e-mail/newsletter a noutăților/ofertelor speciale la sfârșitul fiecărei comunicări online transmise de S.C. CADOURI SOFIA S.R.L. sau printr-o solicitare scrisă transmisă la adresa de e-mail office@sofia-gifts.ro

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr.679/2016, vă rugăm să regăsiți datele de contact ale S.C. CADOURI SOFIA S.R.L.

Închideți meniul
×
×

Cart